The school of BBQ by Jeremy Vermolen

THE SCHOOL OF BBQ LIVE – WORKSHOP

11-11, 12-11

Speciaal voor alle BBQ liefhebbers hebben wij onze workshop vernieuwd:

The School of BBQ Live!
Dé belevingsworkshop voor een echte grill-show-master

Een interactieve, verrassende en leerzame workshop van de BBQ-master himself: Jeremy Vermolen. Hoe maak jij straks écht indruk achter de barbecue? Je leert over diverse bereidingswijzen, technieken en smaakmakers, zoals  roken, grillen, poffen en de low & slow techniek. Maar tijdens deze workshop gaan we veel verder dan dat. Je leert de leukste tricks om een grote indruk achter te laten bij jouw gasten. Want barbecueën is véél meer dan een stuk vlees perfect bereiden! Het is een herinnering, een moment creëren om nooit te vergeten. Laat een onuitwisbare indruk achter bij vrienden en familie en steel de BBQ-show!

In kleine groepen ga je, onder professionele begeleiding, aan de slag met unieke recepten. De gerechten bereiden we op brute barbecues en smokers. Tijdens de workshop deelt Jeremy Vermolen zijn kennis en ervaring op gebied van smaak, beleving én BBQ. Hij verrast je met een aantal spectaculaire showelementen. Dit doen we allemaal op het sfeervolle BBQ-plein, onder het genot van een verfrissend biertje (of frisje!).

Stap binnen in onze wondere BBQ-wereld: beleef, ervaar en geniet!
De workshop School of BBQ Live kost €99.99.

Tips en inspiratie opdoen? Volg ons nu ook op Instagram

THE SCHOOL OF BBQ  – KERSTSPECIAL

09-12, 10-12, 16-12, 17-12

Dé belevingsworkshop tijdens de feestdagen!

Dit jaar doe jij het net even anders, je gaat niet bij schoonmoeder aanschuiven tijdens de kerstdagen. Nee, je steekt de BBQ aan! Jeremy Vermolen helpt je dit najaar op weg een paar hele speciale gerechten op tafel te zetten. Een compilatie van de beste recepten van alle workshops van afgelopen jaar. Heb jij ze allemaal al gevolgd?
In een gezellige kerstomgeving ga je aan de slag met diverse barbecues en accessoires. Warm tussendoor even op bij de vuurkorf met een glühwein en geniet samen met je vrienden van een hele toffe dag.
We gaan aan de slag met ingrediënten van hoge kwaliteit en we bereiden echte kerst waardige gerechten. Aan het einde van de workshop ben jij in staat om thuis een compleet kerstdiner op tafel te zetten waar de fam versteld van zal staan!
TIP. Leuk om te geven en om te krijgen!

Aanvang:12.00 tot 16.30 uur op het BBQ plein van Intratuin Halsteren
Prijs: €109.99 *Prijzen zijn excl. reserveringskosten

THE SCHOOL OF BBQ LIVE – DEMONSTRATIE (GRATIS!)

14-10, 28-10, 18-11

Jeremy Vermolen, bekend van diverse TV-(kook)programma’s, neemt je mee in de wondere wereld van de BBQ. Tijdens een interactieve demonstratie bespreekt en showt hij de leukste tips & tricks voor een verrassende barbecue. Want een geslaagde barbecue is méér dan een perfect gegaard stukje vlees.
En als echte showman demonstreert Jeremy dat graag op spectaculaire wijze. Daarbij heeft hij de hulp nodig van een aantal energieke BBQ-fanaten. Durf jij ter plekke de BBQ- challenge te aanvaarden? Kortom, een verrassende showdemonstratie die je, als BBQ-fan, zeker niet mag missen.

De demonstratie wordt gegeven tussen 12.00 en 16.00 uur op onze grote barbecue afdeling – The School of BBQ. Gespecialiseerde medewerkers adviseren je graag bij jouw wensen!

Kom gerust langs, laat je verrassen én adviseren.
Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon langskomen en aansluiten.

Tips en inspiratie opdoen? Volg ons nu ook op Instagram

RESERVEER HIERONDER VOOR DE WORKSHOP!

De Brute BBQ’s en Smokers die we gebruiken:

Bastard Kamado Grills / Traeger Pelletgrill / Kamado Joe Grills / Boretti Barilo / Addizzio / Weber Mastertouch houtskoolgrill / Smokey Mountain Cooker (Rookoven) / Genesis Gasbarbecue / Napoleon Gasgrills

JEREMY VERMOLEN

Jeremy Vermolen is vooral bekend van diverse TV (kook)programma’s zoals ‘De Grote Tuinverbouwing’ en ‘BBQ Battle’ op RTL4. Waarin hij de kijker weet te inspireren over de eindeloze mogelijkheden voor het bereide van gerechten op de BBQ. Tijdens de workshop van ‘The School of BBQ’ deelt Jeremy zijn kennis en ervaring op het gebied van smaak én BBQ. Grillen maar!

BBQ PLEIN BIJ INTRATUIN HALSTEREN

Onze workshops worden gehouden in een sfeervol ingerichte workshop-ruimte buiten bij onze gigantische BBQ-afdeling in ons tuincentrum. Een grote stretch tent zorgt ervoor dat we met alle weersomstandigheden gewoon heerlijk kunnen BBQ-en. Wel goed om het weer in de gaten te houden en je kleding eventueel aan te passen. Er is gratis parkeergelegenheid op ons nieuwe , inspirerende en groene voorterrein.

Voorwaarden The School of BBQ Intratuin Halsteren
• The School of BBQ workshops zijn uitsluitend online te reserveren via: www.intratuinhalsteren.nl
• De prijs per persoon voor een workshop is exclusief servicekosten
• Het annuleren van een workshop is uitsluitend mogelijk tot 72 uur voor aanvang. U ontvangt het door u betaalde bedrag retour onder inhouding van de servicekosten
•Als er vanuit overheidswege lockdownmaatregelen worden getroffen, waardoor we de activiteiten moeten annuleren, ontvangt u het door u betaalde bedrag retour onder inhouding van de servicekosten.
• Bij een annulering worden de servicekosten in rekening gebracht
• The School of BBQ is te reserveren tot gezelschappen van maximaal 30 personen
• Het is niet mogelijk om online met een cadeaukaart te betalen. De waarde van de cadeaukaart kan wel na afloop van de workshop verrekend worden bij de klantenservice
• Intratuin Halsteren behoudt zich het recht de workshop te annuleren bij een aanmelding van minder dan 15 deelnemers. U wordt hier uiterlijk 4 dagen voorafgaand van de workshop over
geïnformeerd
• Intratuin Halsteren behoudt zich het recht de inhoud van deze voorwaarden te wijzigen. Op de website zijn steeds de op dat moment geldende voorwaarden van toepassing.