The school of BBQ by Jeremy Vermolen

BARBECUE WORKSHOP: THE SCHOOL OF BBQ

Workshops:
17-09
01-10
15-10
29-10
12-11
19-11
Aanvang:
12.00 tot 16.30 uur op het BBQ plein van Intratuin Halsteren
Prijs:
€99,99 *Prijzen zijn excl. reserveringskosten

Speciaal voor de BBQ liefhebber hebben wij dit seizoen weer ‘The School of BBQ’ workshops. Onder het kundige oog van BBQ master Jeremy Vermolen leer je diverse bereidingswijzen, technieken en smaakmakers voor ieder BBQ gerecht. Je wordt zelf meester in het aansteken van de BBQ, roken, grillen, poffen en de low & slow techniek.

In kleine groepen ga je aan de slag met verschillende unieke recepten. De gerechten bereiden we op onze brute BBQ’s en Smokers. De workshops worden gehouden in een sfeervolle ingerichte workshop-ruimte buiten bij onze gigantische BBQ-afdeling (ruim 750m2). Een grote stretchtent zorgt ervoor dat we met alle weersomstandigheden gewoon heerlijk en droog kunnen barbecueën.

Tips en inspiratie opdoen? Volg ons nu ook op Instagram

BARBECUE WORKSHOP: KERSTSPECIAL

Workshops:
10 -12
11- 12
Aanvang:
12.00 tot 16.30 uur op het BBQ plein van Intratuin Halsteren
Prijs:
€109,99 *Prijzen zijn excl. reserveringskosten

Dit jaar doe jij het net even anders, je gaat niet bij schoonmoeder aanschuiven tijdens de kerstdagen. Nee, je steekt de BBQ aan! Jeremy Vermolen helpt je dit najaar op weg een paar hele speciale gerechten op tafel te zetten. Een compilatie van de beste recepten van alle workshops van afgelopen jaar.
In een gezellige kerstomgeving ga je aan de slag met diverse barbecues en accessoires. Warm tussendoor even op bij de vuurkorf met een glühwein en geniet samen met je vrienden van een hele toffe dag.
We gaan aan de slag met ingrediënten van hoge kwaliteit en we bereiden echte kerst waardige gerechten. Aan het einde van de workshop ben jij in staat om thuis een compleet kerstdiner op tafel te zetten waar de fam versteld van zal staan!
TIP. Leuk om te geven en om te krijgen!

De Brute BBQ’s en Smokers die we gebruiken:

Bastard Kamado Grills / Traeger Pelletgrill / Kamado Joe Grills / Boretti Barilo / Addizzio / Weber Mastertouch houtskoolgrill / Smokey Mountain Cooker (Rookoven) / Genesis Gasbarbecue / Napoleon Gasgrills

JEREMY VERMOLEN

Jeremy Vermolen is vooral bekend van diverse TV (kook)programma’s zoals ‘De Grote Tuinverbouwing’ en ‘BBQ Battle’ op RTL4. Waarin hij de kijker weet te inspireren over de eindeloze mogelijkheden voor het bereide van gerechten op de BBQ. Tijdens de workshop van ‘The School of BBQ’ deelt Jeremy zijn kennis en ervaring op het gebied van smaak én BBQ. Grillen maar!

BBQ PLEIN BIJ INTRATUIN HALSTEREN

Onze workshops worden gehouden in een sfeervol ingerichte workshop-ruimte buiten bij onze gigantische BBQ-afdeling in ons tuincentrum. Een grote stretch tent zorgt ervoor dat we met alle weersomstandigheden gewoon heerlijk kunnen BBQ-en. Wel goed om het weer in de gaten te houden en je kleding eventueel aan te passen. Er is gratis parkeergelegenheid op ons nieuwe , inspirerende en groene voorterrein.

Voorwaarden The School of BBQ Intratuin Halsteren
• The School of BBQ workshops zijn uitsluitend online te reserveren via: www.intratuinhalsteren.nl
• De prijs per persoon voor een workshop is exclusief servicekosten
• Het annuleren van een workshop is uitsluitend mogelijk tot 72 uur voor aanvang. U ontvangt het door u betaalde bedrag retour onder inhouding van de servicekosten
•Als er vanuit overheidswege lockdownmaatregelen worden getroffen, waardoor we de activiteiten moeten annuleren, ontvangt u het door u betaalde bedrag retour onder inhouding van de servicekosten.
• Bij een annulering worden de servicekosten in rekening gebracht
• The School of BBQ is te reserveren tot gezelschappen van maximaal 30 personen
• Het is niet mogelijk om online met een cadeaukaart te betalen. De waarde van de cadeaukaart kan wel na afloop van de workshop verrekend worden bij de klantenservice
• Intratuin Halsteren behoudt zich het recht de workshop te annuleren bij een aanmelding van minder dan 15 deelnemers. U wordt hier uiterlijk 4 dagen voorafgaand van de workshop over
geïnformeerd
• Intratuin Halsteren behoudt zich het recht de inhoud van deze voorwaarden te wijzigen. Op de website zijn steeds de op dat moment geldende voorwaarden van toepassing.