The school of BBQ

Stel je voor; meer dan 550m2 winkelvloer gevuld met dé BBQ beleving van 2020! Een wereld waar je van de ene BBQ verbazing in de andere BBQ verbazing valt. Werkelijk aan alles is gedacht. De verschillende BBQ-merken met alle toebehoren, de grootste diversiteit aan barbecues, zoals pellet- , elektrische-, gas-, Kamado grills staan op een heerlijke manier gepresenteerd. Het water loopt je in de mond en menig hart gaat hier sneller kloppen.

Je kunt straks zelf aan de slag door deel te nemen aan fantastische BBQ workshops en daarbij ervaren welke BBQ op jouw lijf geschreven is. Dit alles onder het kundige BBQ-oog van BBQ master: Jeremy Vermolen. Meld je aan en zorg dat jij straks ook een echte BBQ master bent!

Wij houden ons aan de genomen maatregelen van het RIVM. Ons barbecue plein is hier volledig op ingericht.

Tijd: 12.00 -16.30
Workshop: € 89,99
Masterclass: €109,99

Over de workshop

Speciaal voor jou als BBQ liefhebber organiseren wij “The school of BBQ” workshops. Onder het kundige BBQ-oog van BBQ master Jeremy Vermolen leer en ervaar je tijdens deze workshop diverse bereidingswijzen, technieken en smaakmakers voor ieder BBQ-gerecht. Je wordt zelf meester in het aansteken van de BBQ, roken, grillen, poffen en de low & slow techniek. Ook leer je op een juiste manier de BBQ te doven.

In selecte groepjes van 6 personen ga je vervolgens met 5 unieke recepten, onder professionele begeleiding van Jeremy Vermolen, zelf BBQ gerechten bereiden op onze brute BBQ’s en Smokers.

De Brute BBQ’s en Smokers die we gebruiken:

 • Basterd Kamado Grills
 • Traeger Pelletgrill
 • Kamado Joe Grills
 • Boretti Barilo
 • Addizzio
 • Weber Mastertouch houtskoolgrill
 • Smokey Mountain Cooker (Rookoven)
 • Genesis Gasbarbecue
 • Napoleon Gasgrills

Er wordt na iedere gang door gewisseld. Van al het intensieve BBQ-en krijg je natuurlijk ook bere-trek. Na bereiding geniet je samen met je BBQ-klasgenoten, onder het genot van een bijpassend drankje, van de verschillende zelfgemaakte gerechten. 

Na afloop krijg je van ons een Pocket-BBQ-magazine vol met heerlijke recepten, leuke kortingsvouchers te gebruiken voor ons assortiment en uiteraard tips & tricks van Jeremy Vermolen, mee naar huis.

De prijs is ALL-IN

Workshop € 89,99
Masterclass €109.99

 

Alles wordt door ons geregeld. De workshops zijn inclusief het gebruik van alle accessoires die je nodig hebt, de beste kwaliteit ingrediënten en producten, professionele begeleiding door Jeremy Vermolen en natuurlijk de verschillende BBQ’s. Ook zorgen we voor bijpassende drankjes zoals een speciaal biertje, een goed glas wijn of een frisje.

Wat behandelen we tijdens de workshop?

 • Wat zijn de verschillen tussen de BBQ merken en de verschillende typen?
 • Uitleg over de kwaliteit, garantie, prijs en service.
 • Aansteken, doven en natuurlijk temperatuurbeheersing van de verschillende BBQ’s
 • Onderhoud & Schoonmaken van je BBQ.
 • De verschillende brandstoffen.
 • De verschillende bereidingstechnieken: bakken, roken, grillen, poffen en de low & slow techniek.

Dit alles leer je door het zelf te doen. Het menu blijft nog even een verrassing, maar het is een combinatie tussen vlees, vis en vegetarisch.

Reserveer workshopReserveer Masterclass

Locatie

Onze workshops worden gehouden in een sfeervol ingerichte workshop-ruimte buiten bij onze gigantische BBQ-afdeling in ons tuincentrum. Een grote stretch tent zorgt ervoor dat we met alle weersomstandigheden gewoon heerlijk kunnen BBQ-en. Wel goed om het weer in de gaten te houden en je kleding eventueel aan te passen. Er is gratis parkeergelegenheid op ons nieuwe , inspirerende en groene voorterrein. 


Is je BBQ vuurtje aangewakkerd?

Is je BBQ vuurtje aangewakkerd? Dan is het tijd voor je stap in de BBQ wereld. Een BBQ is een magisch en aantrekkelijk apparaat. En er zijn heel veel soorten! Door het ruime aanbod maak je niet altijd de juiste keuze. In onze workshops leer je gerechten bereiden op verschillende soorten BBQ’s en hun bijbehorende technieken. Zo krijg je dus een goed beeld hoe het BBQ-en nu precies werkt en welke BBQ het beste bij jou past.

Reserveren?

Onze workshop is ook zeer geschikt wanneer je (net) een BBQ hebt of de basis nog onder de knie wil krijgen of gewoon een toffe tijd met je vrienden wil doorbrengen onder het genot van een smakelijk stuk vlees en/of vis en natuurlijk een passend biertje.

Nodig je vrienden uit, kies je datum en schrijf je hier in voor de workshops.

Reserveer workshopReserveer Masterclass