The school of BBQ by Jeremy Vermolen

BARBECUE WORKSHOP | THE SCHOOL OF BBQ

Vanaf mei gaan we weer starten met geheel vernieuwde barbecue workshops! Speciaal voor de BBQ liefhebber hebben wij dit seizoen weer ‘The School of BBQ’ workshops. Onder het kundige oog van BBQ master Jeremy Vermolen leer je diverse bereidingswijzen, technieken en smaakmakers voor ieder BBQ gerecht. Je wordt zelf meester in het aansteken van de BBQ, roken, grillen, poffen en de low & slow techniek.

In kleine groepen ga je aan de slag met verschillende unieke recepten. De gerechten bereiden we op onze brute BBQ’s en Smokers. De workshops worden gehouden in een sfeervolle ingerichte workshop-ruimte buiten bij onze gigantische BBQ-afdeling (ruim 750m2). Een grote stretchtent zorgt ervoor dat we met alle weersomstandigheden gewoon heerlijk en droog kunnen barbecueën.

De Brute BBQ’s en Smokers die we gebruiken:

Bastard Kamado Grills / Traeger Pelletgrill / Kamado Joe Grills / Boretti Barilo / Addizzio / Weber Mastertouch houtskoolgrill / Smokey Mountain Cooker (Rookoven) / Genesis Gasbarbecue / Napoleon Gasgrills

BARBECUE WORKSHOP: THE SCHOOL OF BBQ

Data: 29, 30 mei
5, 6, 19, 20, 26, 27 juni
3, 4, 31 juli
1, 14, 15 augustus
Aanvang:12.00 tot 16.30 uur op het BBQ plein van Intratuin Halsteren
Prijs:
€89.99 *Prijzen zijn excl. reserveringskosten

Onder het kundige oog van BBQ master Jeremy Vermolen leer en ervaar je tijdens deze workshop diverse bereidingswijzen, technieken en smaakmakers voor ieder BBQ-gerecht. Je wordt zelf meester in het aansteken van de BBQ, roken, grillen, poffen en de low & slow techniek. Ook leer je op een juiste manier de BBQ te doven.

In selecte groepjes ga je aan de slag met de recepten en leer je zelf de BBQ gerechten te bereiden op onze brute barbecues en Smokers. Aan alles is gedacht! Een grote diversiteit aan barbecues en een flinke dosis inspiratie. Het water loopt je gegarandeerd in de mond!

Wat behandelen we tijdens de barbecue workshop?

• Wat zijn de verschillen tussen de BBQ merken en de verschillende typen barbecues?
• Uitleg over kwaliteit, garantie, prijs en service
• Aansteken, doven en natuurlijk temperatuurbeheersing van de verschillende barbecues
• Onderhoud en schoonmaken
• De verschillende brandstoffen
• Bereidingstechnieken zoals; bakken, roken, grillen, poffen en de low & slow techniek

Dit alles leer je door het zelf te doen en te ervaren! Het menu blijft nog even een verrassing, maar het is een combinatie tussen vlees, vis en vegetarisch. We maken altijd gebruik van ingrediënten van hoge kwaliteit.

Deze workshop is zeer geschikt wanneer je (net) een BBQ hebt of de basistechnieken nog onder de knie wil krijgen. Maar de workshop is er natuurlijk ook gewoon om een toffe tijd met je vrienden te hebben. Natuurlijk allemaal onder het genot van een smakelijk stuk vlees en/of vis en een passend biertje.

Alles wordt door ons geregeld. De workshops zijn inclusief het gebruik van alle accessoires die je nodig hebt, de beste kwaliteit ingrediënten en professionele begeleiding van Jeremy Vermolen.  Het receptenboekje, incl. leuke acties, neem je na de workshop mee naar huis!

Heb jij de basistechnieken al onder de knie en ben je toe aan een volgende stap? Dan is de Masterclass echt iets voor jou!

BARBECUE WORKSHOP: MASTERCLASS THE SCHOOL OF BBQ

Data: 12, 13 juni  17, 18 juli en 4, 19 september
Aanvang: 12.00 tot 16.30 uur op het BBQ plein van Intratuin Halsteren
Prijs:
€109.99 *Prijzen zijn excl. reserveringskosten

Heb jij de basistechnieken van het barbecueën al onder de knie en ben je toe aan een volgende stap? Dan is de Masterclass echt iets voor jou.

We gaan aan de slag met ingrediënten van hoge kwaliteit en we bereiden restaurant-waardige gerechten. Aan het einde van de Masterclass ben jij in staat om thuis als een echte BBQ prof aan de slag te gaan. De Masterclass volg je van de BBQ master himself; Jeremy Vermolen.

Alles wordt door ons geregeld. De workshops zijn inclusief het gebruik van alle accessoires die je nodig hebt, de beste kwaliteit ingrediënten en professionele begeleiding van Jeremy Vermolen. Natuurlijk kan je gebruik maken van de verschillende barbecues en zorgen we voor bijpassende drankjes. Het receptenboekje, incl. leuke acties, neem je mee naar huis!

Wat is het verschil tussen de basisworkshop en de Masterclass?

Het verschil tussen beide workshops zit in het gebruik van de verschillende luxe ingrediënten en een hogere moeilijkheidsgraad m.b.t. de barbecue technieken en de recepten die gemaakt worden.

BARBECUE WORKSHOP RESERVEREN

Onze workshop is ook zeer geschikt wanneer je (net) een BBQ hebt of de basis nog onder de knie wil krijgen of gewoon een toffe tijd met je vrienden wil doorbrengen onder het genot van een smakelijk stuk vlees en/of vis en natuurlijk een passend biertje.

De workshops zijn inclusief het gebruik van alle accessoires die je nodig hebt, de beste kwaliteit ingrediënten en professionele begeleiding van Jeremy Vermolen. Het receptenboekje, incl. leuke acties, neem je na de workshop mee naar huis!

Nodig je vrienden uit, kies je datum en schrijf je in voor de workshops.

JEREMY VERMOLEN

Jeremy Vermolen is vooral bekend van diverse TV (kook)programma’s zoals ‘De Grote Tuinverbouwing’ en ‘BBQ Battle’ op RTL4. Waarin hij de kijker weet te inspireren over de eindeloze mogelijkheden voor het bereide van gerechten op de BBQ. Tijdens de workshop van ‘The School of BBQ’ deelt Jeremy zijn kennis en ervaring op het gebied van smaak én BBQ. Grillen maar!

BBQ PLEIN BIJ INTRATUIN HALSTEREN

Onze workshops worden gehouden in een sfeervol ingerichte workshop-ruimte buiten bij onze gigantische BBQ-afdeling in ons tuincentrum. Een grote stretch tent zorgt ervoor dat we met alle weersomstandigheden gewoon heerlijk kunnen BBQ-en. Wel goed om het weer in de gaten te houden en je kleding eventueel aan te passen. Er is gratis parkeergelegenheid op ons nieuwe , inspirerende en groene voorterrein.

CORONA MAATREGELEN TIJDENS DE WORKSHOPS

Onze workshopruimte is buiten en helemaal Corona-proof ingericht. We hebben genoeg werktafels staan, waar je enkel met je eigen bubbel aan staat. Je hebt daarbij je eigen accessoires en gereedschappen.  Jouw en onze veiligheid staan uiteraard voorop en daar zorgen we dan ook voor. Ondanks de maatregelen zijn onze workshops van hoge kwaliteit en leveren we zeker niet in op sfeer en beleving. Mochten de maatregelen onverhoopt verlengd worden of opnieuw van kracht zijn zullen we de workshops alsnog verzetten naar een andere datum.

Hier vind je alle actuele informatie betreft de Corona maatregelen terug

* Let op: bij te weinig aanmeldingen is het mogelijk dat er besloten wordt de workshop te annuleren. Je wordt hier telefonisch van op de hoogte gesteld.