The school of BBQ

Speciaal voor jou als BBQ liefhebber organiseren wij “The school of BBQ” workshops Onder het kundige BBQ-oog van BBQ master Jeremy Vermolen leer en ervaar je tijdens deze workshop diverse bereidingswijzen, technieken en smaakmakers voor ieder BBQ-gerecht. Je wordt zelf meester in het aansteken van de BBQ, roken, grillen, poffen en de low & slow techniek. Ook leer je op een juiste manier de BBQ te doven.

In selecte groepjes van 6 personen ga je vervolgens met 5 unieke recepten, onder professionele begeleiding van Jeremy Vermolen, zelf BBQ gerechten bereiden op onze brute BBQ’s en Smokers.

De Brute BBQ’s en Smokers die we gebruiken:

Basterd Kamado Grills / Traeger Pelletgrill / Kamado Joe Grills / Boretti Barilo / Addizzio / Weber Mastertouch houtskoolgrill / Smokey Mountain Cooker (Rookoven) / Genesis Gasbarbecue / Napoleon Gasgrills

WORKSHOP WILD & RUIG
De echte BBQ fan steekt het liefst elke dag de barbecue aan, dus ook nu het wat kouder weer wordt. Ontdek hoe leuk een winter barbecue kan zijn tijdens de Wild & Ruig barbecue workshop. We gaan aan de slag met passende gerechten en verschillende rooktechnieken.

Helemaal passend binnen het najaar seizoen hebben we een prachtig menu voor je samengesteld. Denk hierbij aan stoere gerechten van wild vlees en rijk gevulde bijgerechten. Ook gaan we een rooktechniek toepassen tijdens het barbecueën. Dit allemaal onder het genot van een heerlijk wijntje of winterbiertje en met de sfeer en geur van het open vuur.

Na deze workshop ben jij helemaal klaar om een knusse en smaakvolle winter barbecue thuis te organiseren. Ontdek de charme van de winter barbecue zelf en schrijf je in voor de Wild & Ruig workshop.

Je kunt straks zelf aan de slag door deel te nemen aan fantastische BBQ workshops en daarbij ervaren welke BBQ op jouw lijf geschreven is. Dit alles onder het kundige BBQ-oog van BBQ master: Jeremy Vermolen. Meld je aan en zorg dat jij straks ook een echte BBQ master bent!

Wij houden ons aan de genomen maatregelen van het RIVM. Ons barbecue plein is hier volledig op ingericht

WAT BEHANDELEN WE TIJDENS DE WORKSHOP?

– Wat zijn de verschillen tussen de BBQ merken en de verschillende typen?
– Uitleg over de kwaliteit, garantie, prijs en service.
– Aansteken, doven en natuurlijk temperatuurbeheersing van de verschillende BBQ’s
– Onderhoud & Schoonmaken van je BBQ
– De verschillende brandstoffen
– De verschillende bereidingstechnieken: bakken, roken, grillen, poffen en de low & slow techniek
– Dit alles leer je door het zelf te doen. Het menu blijft nog even een verrassing, maar het is een combinatie tussen vlees, vis en vegetarisch.

Locatie

Onze workshops worden gehouden in een sfeervol ingerichte workshop-ruimte buiten bij onze gigantische BBQ-afdeling in ons tuincentrum. Een grote stretch tent zorgt ervoor dat we met alle weersomstandigheden gewoon heerlijk kunnen BBQ-en. Wel goed om het weer in de gaten te houden en je kleding eventueel aan te passen. Er is gratis parkeergelegenheid op ons nieuwe , inspirerende en groene voorterrein.

IS JE BBQ VUURTJE AANGEWAKKERD?

Is je BBQ vuurtje aangewakkerd? Dan is het tijd voor je stap in de BBQ wereld. Een BBQ is een magisch en aantrekkelijk apparaat. En er zijn heel veel soorten! Door het ruime aanbod maak je niet altijd de juiste keuze. In onze workshops leer je gerechten bereiden op verschillende soorten BBQ’s en hun bijbehorende technieken. Zo krijg je dus een goed beeld hoe het BBQ-en nu precies werkt en welke BBQ het beste bij jou past.

Reserveren

Onze workshop is ook zeer geschikt wanneer je (net) een BBQ hebt of de basis nog onder de knie wil krijgen of gewoon een toffe tijd met je vrienden wil doorbrengen onder het genot van een smakelijk stuk vlees en/of vis en natuurlijk een passend biertje.

Nodig je vrienden uit, kies je datum en schrijf je hier in voor de workshops.