The school of BBQ by Jeremy Vermolen

BARBECUE WORKSHOP | THE SCHOOL OF BBQ

Speciaal voor de BBQ liefhebber hebben wij dit seizoen weer ‘The School of BBQ’ workshops. Onder het kundige oog van BBQ master Jeremy Vermolen leer je diverse bereidingswijzen, technieken en smaakmakers voor ieder BBQ gerecht. Je wordt zelf meester in het aansteken van de BBQ, roken, grillen, poffen en de low & slow techniek.

In kleine groepen ga je aan de slag met verschillende unieke recepten. De gerechten bereiden we op onze brute BBQ’s en Smokers. De workshops worden gehouden in een sfeervolle ingerichte workshop-ruimte buiten bij onze gigantische BBQ-afdeling (ruim 750m2). Een grote stretchtent zorgt ervoor dat we met alle weersomstandigheden gewoon heerlijk en droog kunnen barbecueën.

De Brute BBQ’s en Smokers die we gebruiken:

Bastard Kamado Grills / Traeger Pelletgrill / Kamado Joe Grills / Boretti Barilo / Addizzio / Weber Mastertouch houtskoolgrill / Smokey Mountain Cooker (Rookoven) / Genesis Gasbarbecue / Napoleon Gasgrills

BARBECUE WORKSHOP: MASTERCLASS THE SCHOOL OF BBQ

Data: 19 september – 06, 07 november
Aanvang: 12.00 tot 16.30 uur op het BBQ plein van Intratuin Halsteren
Prijs:
€109.99 *Prijzen zijn excl. reserveringskosten

Heb jij de basistechnieken van het barbecueën al onder de knie en ben je toe aan een volgende stap? Dan is de Masterclass echt iets voor jou.

We gaan aan de slag met ingrediënten van hoge kwaliteit en we bereiden restaurant-waardige gerechten. Aan het einde van de Masterclass ben jij in staat om thuis als een echte BBQ prof aan de slag te gaan. De Masterclass volg je van de BBQ master himself; Jeremy Vermolen.

Alles wordt door ons geregeld. De workshops zijn inclusief het gebruik van alle accessoires die je nodig hebt, de beste kwaliteit ingrediënten en professionele begeleiding van Jeremy Vermolen. Natuurlijk kan je gebruik maken van de verschillende barbecues en zorgen we voor bijpassende drankjes. Het receptenboekje, incl. leuke acties, neem je mee naar huis!

BARBECUE WORKSHOP: WILD EN RUIG

Data: 23, 24 oktober – 20, 21 november
Aanvang:12.00 tot 16.30 uur op het BBQ plein van Intratuin Halsteren
Prijs:
€99.99 *Prijzen zijn excl. reserveringskosten

De echte BBQ fan steekt het liefst elke dag de barbecue aan, dus ook als het wat kouder weer wordt. Ontdek hoe leuk een winter barbecue kan zijn tijdens de Wild & Ruig barbecue workshop. We gaan aan de slag met passende gerechten en verschillende grilltechnieken. BBQ-en op z’n puurst.
Helemaal passend binnen het najaar seizoen hebben we een prachtig menu voor je samengesteld. Denk hierbij aan stoere gerechten van wild vlees en rijk gevulde bijgerechten. Ook gaan we een rooktechniek toepassen tijdens het barbecueën. Dit allemaal onder het genot van een heerlijk wijntje of winterbiertje en met de sfeer en geur van het open vuur.
Na deze workshop ben jij helemaal klaar om een knusse en smaakvolle winter barbecue thuis te organiseren. Ontdek de charme van de winter barbecue zelf en schrijf je in voor de Wild & Ruig workshop.

BARBECUE WORKSHOP: KERSTSPECIAL

Data: 11, 12 december
Aanvang:12.00 tot 16.30 uur op het BBQ plein van Intratuin Halsteren
Prijs:
€109.99 *Prijzen zijn excl. reserveringskosten

Dit jaar doe jij het net even anders, je gaat niet bij schoonmoeder aanschuiven tijdens de kerstdagen. Nee, je steekt de BBQ aan! Jeremy Vermolen helpt je dit najaar op weg een paar hele speciale gerechten op tafel te zetten. Een compilatie van de beste recepten van alle workshops van afgelopen jaar. Heb jij ze allemaal al gevolgd?
In een gezellige kerstomgeving ga je aan de slag met diverse barbecues en accessoires. Warm tussendoor even op bij de vuurkorf met een glühwein en geniet samen met je vrienden van een hele toffe dag.

We gaan aan de slag met ingrediënten van hoge kwaliteit en we bereiden echte kerst waardige gerechten. Aan het einde van de workshop ben jij in staat om thuis een compleet kerstdiner op tafel te zetten waar de fam versteld van zal staan!

TIP. Leuk om te geven en om te krijgen!

JEREMY VERMOLEN

Jeremy Vermolen is vooral bekend van diverse TV (kook)programma’s zoals ‘De Grote Tuinverbouwing’ en ‘BBQ Battle’ op RTL4. Waarin hij de kijker weet te inspireren over de eindeloze mogelijkheden voor het bereide van gerechten op de BBQ. Tijdens de workshop van ‘The School of BBQ’ deelt Jeremy zijn kennis en ervaring op het gebied van smaak én BBQ. Grillen maar!

BBQ PLEIN BIJ INTRATUIN HALSTEREN

Onze workshops worden gehouden in een sfeervol ingerichte workshop-ruimte buiten bij onze gigantische BBQ-afdeling in ons tuincentrum. Een grote stretch tent zorgt ervoor dat we met alle weersomstandigheden gewoon heerlijk kunnen BBQ-en. Wel goed om het weer in de gaten te houden en je kleding eventueel aan te passen. Er is gratis parkeergelegenheid op ons nieuwe , inspirerende en groene voorterrein.

Voorwaarden The School of BBQ Intratuin Halsteren
• The School of BBQ workshops zijn uitsluitend online te reserveren via: www.intratuinhalsteren.nl.
• De prijs per persoon voor een workshop is exclusief reserveringskosten.
• Het annuleren van een workshop is mogelijk tot 72 uur voor aanvang.
• Bij een annulering worden de reserveringskosten in rekening gebracht.
• The School of BBQ is te reserveren tot gezelschappen van maximaal 30 personen.
• Het is niet mogelijk om online met een cadeaukaart te betalen. De waarde van de cadeaukaart kan wel na afloop van de workshop verrekend worden bij de klantenservice.
• Intratuin Halsteren behoudt zich het recht de workshop te annuleren bij een aanmelding van minder dan 15 deelnemers. U wordt hier uiterlijk 4 dagen voorafgaand van de workshop over geïnformeerd.

CORONA MAATREGELEN TIJDENS DE WORKSHOPS

Onze workshopruimte is buiten en helemaal Corona-proof ingericht. We hebben genoeg werktafels staan, waar je enkel met je eigen bubbel aan staat. Je hebt daarbij je eigen accessoires en gereedschappen.  Jouw en onze veiligheid staan uiteraard voorop en daar zorgen we dan ook voor. Ondanks de maatregelen zijn onze workshops van hoge kwaliteit en leveren we zeker niet in op sfeer en beleving. Mochten de maatregelen onverhoopt verlengd worden of opnieuw van kracht zijn zullen we de workshops alsnog verzetten naar een andere datum.

Hier vind je alle actuele informatie betreft de Corona maatregelen terug

* Let op: bij te weinig aanmeldingen is het mogelijk dat er besloten wordt de workshop te annuleren. Je wordt hier telefonisch van op de hoogte gesteld.